7 dagar...

>> söndag 21 februari 2010

...har redan gått, helt galet vad dagarna gått fort. Igår gjorde vi första behandlingen, en detoxifierande kroppsbehandling med mkt massage och en helt underbar kroppsmask. Allt skräp som man fått i sig senaste veckan spolas ur kroppen, förhoppningsvis hahaha! Var iaf riktigt skönt att göra någonting praktiskt för en gång skull, har varit sååååå mkt teori den här veckan. Kommande vecka blir det bara praktiskt, kommer att vara helt avgiftad och utrensad efteråt :) Hade egenstudier idag, men vi var tvugna att vara på skolan iaf, i uniform, full make up och hela kitet bara för att sitta i en sal, utan lärare och plugga i sju timmar... på en söndag dessutom!! Fick åtminstonde mycket gjort, vilket är bra då jag ska hålla mitt seminar imorgon bitti, wish me luck!
Homie ringde idag, skönt att prata lite svenska för en gång skull, har ju nästan börjat att tänka på engelska liksom :) Tack för pratstunden vännen!

Homie and I

"Firade" att det var lördag igår med ett besök på Starbucks, innan vi gick hem för att äta middag och sjunka ner i studierna igen. Inget galej och ut och kolla stan inte, vi är hardstudy girls :) Kursen är 5 dagar till sen har vi förhoppningsvis nästa helg off, då blir det London!


Kaffe!


Fler än jag som älskar choklad ;)

På väg hem från skolan!

Hoppas att ni inte snöat in där hemma, här regnade det lite på morgonen men sen blev det mycket bättre väder (för er som är intresserade :P)

Kramar till er alla!

2 kommentarer:

Quila o Ronja 21 februari 2010 kl. 22:45  

Det är inte klokt vad tiden går fort.
Kommer att hålla alla tummar o tår i morgon :-)))
Hör av dig, så vi får veta hur det gått.

Kramar till dig
M

Anonym,  23 februari 2010 kl. 09:26  

Lycka till! Kram Sara

Skicka en kommentar

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP