Nya Zeeland!

>> lördag 27 mars 2010

Har haft en fantastisk dag idag! Kom underfund med att jag inte haft ledigt en hel dag på sex veckor(!), helt galet.



Dockade Christchurch, Nya Zeeland kl åtta i morse. Hade turen att få den bästa av alla utflykter, Highland Adventure, 9 timmar med gästerna. Började med en busstur på ca två timmar, vi stannade vid en park och en rosenträdgård (ngt för dig mams ;)) Åt lunch på en mysig restaurang mitt ute i ingenstans och sen fick vi se platser där de spelade in Sagan om ringen, helt otroligt fint. Man måste uppleva det på riktigt för att få den riktiga känslan, men jag bjuder på lite bilder ändå ;) Åkte buggiecars upp bland bergen på de mest smala grusvägar alldeles intill stupen, lite läskigt. Avslutade turen med att åka jetboat på floden, häftig upplevelse (eftersom man aldrig åker båt annars :P)


Nya Zeeland är verkligen vackert med underbar natur och ren luft. Är så glad att jag fått uppleva en del av det. Nästa kryss som börjar på tisdag kommer vi att kryssa runt och docka fem hamnar så jag hinner att se mer :D


Har haft ett par dagar med rough sea igen men ingen sjösjuka som tur är, man vänjer sig snabbt! Har varit riktigt mycket att göra den här kryssen (kanske nämnt det innan), dagarna går snabbt som tusan. Igår var vi och såg en show uppe i Galaxy, Route 66, mycket bra dans och musik (erkänner att det blev en sväng till crew bar efter :P)

Milford Sound
Dunedin
Rosenträdgården!
Anders, svenk sjuksyrra på Symphony
Inspelningsplatsen för Lord Of The Rings!

Camilla & Gareth i crew bar :D

Kramar till er alla!!!

5 kommentarer:

Björn S 27 mars 2010 kl. 22:44  

Hej Em.
Faan va nice du verkar ha det. blir allvarligt lite avis.... sitter just nu med en drink i handen och funderar på om vi skall gå till Grand eller Palace, men inget är ju riktigt bra om inte du är med. Vi saknar dig mycket. Hoppas vi får tid att ses en sväng när du är i norden i sommar:)
Ha de så fortsatt grymt.... Vi älskar dig. puss o kram från BoT

Quila o Ronja 28 mars 2010 kl. 23:52  

Så fina bilder Emmelie. Vilken natur.
Tänk, vad skönt att ha en dag ledigt var sjätte vecka. Inte illa ;-)))
Vad skönt att du inte blir sjösjuk...hm...undrar om jag skulle bli det? Nääeeee, inte alls ;-)

Tänker på dig
Kraaamar
Mamma o Pappa

Homie,  29 mars 2010 kl. 12:30  

....Vilka härliga bilder...blir alldeles varm i kroppen. >Du ser ut att må toppen tjejen.
Du hittade inte olrlando Bloom på Nya Zeeland då??? sköt dig!!!pusssss

Anonym,  29 mars 2010 kl. 13:26  

Vilka bilder...Nya zeeland dit ska jag åka någon gång i livet o mera vill ja nu av att se dina bilder... förstår att du njuter av allt detta vem skulle inte göra det o få uppleva så mycket under 1 år.
Fortsätt att njut av livet kanske vi ses om ett år?!

Många Kramar Sara

madde,  3 april 2010 kl. 14:38  

Fråga Anders hur ,an gör för att få jobb som sjuksköterska på båten.. Måste man han någon särskild utbildning eller så```??

Puss darling

Skicka en kommentar

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP