Heeej alla!

>> tisdag 16 mars 2010

Börjar tappa greppet om dagarna, har ingen aning om det är lördag eller tisdag liksom :P Har snart avklarat 9 seadays, tjohoo! Hunnit med att korsa både ekvatorn och dateline, som jag sa så förlorade vi en dag (vilket betyder att jag fom nu kommer att vara en dag yngre än er alla för alltid haha) På torsdag får vi äntligen se land igen. Har varit ganska turbulent ett par dagar, varit ganska nära stormen Thomas (om ni hört ngt om den, cirkulerade runt Fiji) men vi lever :D Häromdagen var de tvungna att stänga gymmet, men inte SPA:t haha, vi fick snällt jobba och se glada ut (de flesta av gästerna avbokade dock, inte så skoj att få behandling när hela rummet snurrar). Börjar få ordning på det mesta nu, första kryssningen som snart varat i 17 dagar har varit ganska lugn för min del vad gäller behandlingar, vilket varit skönt så jag kunnat fokusera på allt annat än gästerna. Nästa kryss kommer att vara i 12 dagar, vi åker neråt Nya Zeeland och stannar där till i mitten på April!



Lugnet före...

...stormen!

Grattis Anna på födelsedagen, hoppas du får en toppendag! Önskar jag kunnat vara med och fira dig idag, men du finns i mina tankar :)

Utbringar en skål till dig gumman!

Ikväll har vi ytterligare en timme bakåt och engineer killarna ordnat party för oss utomhus på däck 6, fri mat och dricka (vi har det ganska bra ibland :P)

 Uppdaterar med fler bilder så fort vi ser ngt roligare än Stilla havet, kan tillägga att det är helt underbart att se soluppgång och solnedgång här!



Kraaaam!!!

1 kommentarer:

Bruuuschan!,  16 mars 2010 kl. 11:18  

Va roligt allt låter:D skönt att du trivs syster!
Här börjar vårkänslorna att sakta komma igång men de ligger fortfarande snö kvar = /...
Läskigt de där me stormen, men skönt att du klarade dig iaf :)
Perfekt me gratis sprit, ( men de va väl en av anledningarna till att du åkte va ;D haha )
Stay Classy sis, love you <3

Skicka en kommentar

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP