Dubai!

>> torsdag 13 maj 2010

Vi har varit i Dubai i tre dagar nu, vilket land! Har varit uppe i världens högsta byggnad, 450 m (den är egentligen 895 m men vi kunde bara åka upp till 124:e våningen) snacka om utsikt och jag som tyckte Empire State Building var enorm. Har besökt världens största köpcentrum där man tom kunde åka skidor och skridskor inomhus, åkt taxibåt runt gamla stan, varit på nattklubbar/hotell/barer/restauranger som verkligen tar priset! Tur att vi bara stannade ett par dagar dock då det mesta är ganska dyrt :P Ska bara bli rik och sen kommer jag absolut åka tillbaka.



Bollywood partyt, eller Indian party, som vi hade för ett par dagar sen var verkligen lyckat, god mat, fri dricka och alla hade verkligen gått in för det och klätt upp sig.


Ny kryss är påbörjad, dockar Oman imorgon och sen åker vi vidare mot Jordanien och Egypten. Idag hade vi ett möte ang pirater, tydligen finns det gott om dem i dessa områden så vi är strikt förbjudna att befinna oss ute på däck i två dagar. Tänk om man skulle stöta på Jack Sparrow liksom hahaha.


En salig blandning från de senaste dagarna:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP