New England!

>> måndag 27 september 2010

Den här kryssen ska ta oss till Montreal, Canada. Har redan hunnit avverka nästan hela rutten (jag och mina uppdateringar :P) Vi har varit i Newport (Rhodes Island), Boston, Bar Harbor, St John (Canada) och Halifax (också Canada).


Newport var en riktigt mysig liten stad med endast en huvudgata, det är där alla rika amerikanare bor. Vi åt lunch på en underbar seafood restaurang, hummer såklart :) I Boston var jag tvungen att jobba men hann med att promenera runt på lunchen, förstå att vi hade nästan 30 grader varmt och det är i slutet av september.


I Halifax besökte vi Titanic museet och gravplatsen där de flesta av Titanics offer är begravda, smart av oss att titta på med tanke på vår arbetsplats haha.


En av våra gäster som kryssar cirka 300 dagar om året med Crystal bjöd alla crew på fest häromdagen, temat var ”above & below the water” så vi klädde självklart ut oss… till pirater :P Jättegod mat serverades och fri bar!


Nedräkningen har börjat (om jag inte sagt det förut) 9 veckor kvar!!!

Bar Harbor!


 
Firade Gareths födelsedag!

Den här texten kunde synas på flertalet gravstenar :(


Solstolen är ett av fynden från vraket


Pirates of Crystal Symphony!

Alla var inte pirater förstås :)





2 kommentarer:

Homie...,  27 september 2010 kl. 22:19  

...hahaaha du klär som pirat BABE!!! snäll stammis ni har då.....sånt händer ju aldirg här hemma....Tänka om en stammis skulle bjuda på kläder för ett helt år...man tackar;)Fantastiska platser som alltid....PUSS..

Anonym,  3 oktober 2010 kl. 17:38  

Tjena Tubbe!
Härmed inbjuds du till 30 års kalas den 20/11 kl 19, maila till jonas.king @arlafoods.com, vet ej hur du kan nås annars, hoppas allt e bra!

Skicka en kommentar

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP