Latest news from Crystal Symphony!

>> torsdag 2 september 2010

Sorry för otroligt dålig uppdatering, skyller på ont om tid och dålig internetuppkoppling :P Har haft färdiga inlägg att publicera men det har inte gått att ladda upp några bilder och hur kul är det?! Gissa om jag svurit ett par ggr här i hytten :P Ger er iaf en sammanfattning av tiden som gått ;)




Har snart avverkat en kryss runt Storbritannien och Irland. Startade i Dover och har haft en övernattning i Edinburgh, Skottland. Skottland är verkligen supervackert med alla välbevarade gamla slott, fin natur, kiltar och säckpipor. Mkt trevliga människor men hade stundtals svårt att förstå dialekten hahaha. Vi promenerade runt i timmar innan vi åt middag, sen blev det självklart till att besöka några skottska pubar innan vi avrundade kvällen med dans på en latinobar.


Hade en hel dag ledigt i Belfast, Irland också. Min vän Rachael som åkte hem för drygt en månad sen kom ombord och hälsade på, sen visade hon oss runt i stan. Trevligt ställe men precis som i Skottland var dialekten stundtals svår att förstå :P


Kan inte förstå att tiden går så himla fort, september redan och den 28:e november kommer jag att signa av och åka hem igen. Snart slut på lugnet i Norrköping :D Saknar er ska ni veta!


4 kommentarer:

emma 3 september 2010 kl. 14:22  

Oj då kommer du ju snart! :) kul...du är saknad här! Kramar Emma

Tess!,  4 september 2010 kl. 13:32  

Kommer gå sååå fort tills jag får se dig igen! Ser verkligen fram emot att shaka lite ass med dig när du är tillbaka, saknar juförsig en massa annat med dig också!

Här hemma går det bra på nya jobbet. Känns verkligen jättebra! Vi väntar bara på att det ska trilla in många jobbsökare - jag får min första på måndag! Känns roligt och spännande!

LOVE U!

Homie..,  5 september 2010 kl. 11:07  

..härligt med en uppdatering...Latino bar i Skottland hahhaha....kunde de svänga sina lurviga??.
Shit att tiden gått så fort...känns som förra veckan du stack till London..galet.Då är det ju skönt att tiden går så fort...puss

IanMcOwen 12 september 2010 kl. 16:53  

What! Difficult tae kin th' Scottish dialect?
A bonnie leid, becomin'a Bonnie Lassie like Ye.

"Alba gu bràth" - Scotland furever!

Ian McOwen

Skicka en kommentar

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP