Ny uppdatering!

>> torsdag 10 juni 2010

Har hunnit med att uppleva både lutande tornet i Pisa, Monte Carlo i Monaco, Nice i Frankrike, Barcelona i Spanien och Lissabon i Portugal sen sist :) Monte Carlo var fantastiskt, men svindyrt! Behöver ha en del savings om man vill ha skoj omkring franska rivieran kan jag säga. Hamnen var fylld med lyxyather och restaurangerna tog överpriser. Åkte upp i bergen, besökte en katedral och en lyxvilla. Helt otroligt vad mycket det finns att se i denna värld. När vi var i Barcelona dockade vi tillsammans med Serenity, Symphonys ”lillasyster” (men hon är större :P). Hade ett möte där på morgonen så vi fick träffa andra Steiners och gå en rundtur. På kvällen var vi ute en sväng, åt tapas och drack sangria förstås, sen var det fest på 6 aft tillsammans med crew från den andra båten.














Häromkvällen anordnade crewoffice en Medelhavsfest, jättegod mat och gratis bar (passade på att fira svenska flaggans dag då också, vi få svenska som är kvar :))


Firade min svenska vän Benitas och Vice Captain Magnus födelsedag igår, riktigt skoj :) (Haha, det låter nästan som det är det ända vi gör, finns alltid en ursäkt att fira :P)


Idag är vi i Bilbao, Spanien igen, det märks att vi närmar oss Sverige för temperaturen sjunker, bara 19 grader idag brrr… Ska iaf ge oss på utomhusspinning ikväll, kanske får ta långärmat på mig ;)


Hoppas ni alla mår bra, bara två veckor kvar tills jag får gå iland på Gotland!


Kraaaam

2 kommentarer:

emma,  10 juni 2010 kl. 16:17  

när är du i stockholm? :) skulle va kul om man kunden åka upp då o hälsa på dig...du är saknad här! Pussar Emma

Anonym,  13 juni 2010 kl. 21:43  

Hej kärast! Sitter på tåget från Norrköping tillbaka till Malmö. Vi har haft möhippa för Frida i helgen. Hon ska gifta sig nästa helg. Vi åt frukost på Grand, var på en privat visning på sex and the city två o sen körde vi sumobrottning, Frida vann. Saknade dig där hemma i Norrköping. Nu börjas det kännas som att du varit borta en evighet. O ändå har du väl bara varit borta halva tiden? Jag har flytta i Malmö till en mer central lägenhet. O nu ska den lägenheten bli köpes så tror jag ska köpa den. Annars är allt bra har bara två veckor kvar till semester. Hoppas du har det bra fortarande. Fy vilket långsamt tåg jag åker, börjar få ont i röven nu, hihi. Puss My Love! / Madde

Skicka en kommentar

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP