Russia!

>> torsdag 12 augusti 2010

Äntligen en dag ledigt i S:t Petersburg, Ryssland. Det är så mycket krångel med att man måste ha visum för att gå iland eller betala en massa för det. Jag tog det smarta alternativet och åkte på en gästutflykt. Besökte The Hermitage, det största museet jag någonsin sett med berömda konstverk, verkligen fascinerande. Åt en god lunch där det serverades både champagne och vodka, haha i Ryssland verkar dom dricka vodka till allt. På kvällen gick vi på balett, Svandansen, vackert! S:t Petersburg är en riktigt fin stad men ryssarna borde lära sig att dra på smilbanden (eller också har man blivit kräsen efter den 6 star service man är van vid på båten :P) Ikväll är det Rysk fest på 6 aft, återigen middag och fri bar. Vi åker mot Stockholm ikväll så det betyder 2(!) timmar bakåt för oss, tjoho!!!


Ser fram emot en helg till i Stockholm, den sista på ett tag för nästa kryss lämnar vi Baltikum och rör oss mot England igen ;)


4 kommentarer:

Anonym,  13 augusti 2010 kl. 21:05  

Saknar dig vännen!!! Love <3

Anonym,  13 augusti 2010 kl. 21:06  

Det var från mig <3 puss kate

Anonym,  14 augusti 2010 kl. 09:56  

Vem gör inte det!

Anonym,  21 augusti 2010 kl. 23:02  

Hej! läser och ser att du har det bra, du får se och uppleva mycket spännande. Kan berätta att jag har varit på Hermitaget (3 ggr) helt fantastiskt! Sköt om dig! Ses vi snart på salongen igen? Hälsningar Ulrika Petersén

Skicka en kommentar

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP